Klarna Slice it
"Betala i 3 delar" är ett betalningsalternativ där köpesumman delas upp i 3 lika stora delar. Betalningar debiteras automatiskt från det registrerade kreditkortet eller det länkade bankkontot var 30:e dag tills beställningen är helt betald. Du kan ändra ditt registrerade kort eller bankkonto i Klarna-appen!

KIarna Pay now
Klarna: Pay Now är en betalningsmetod där kunderna kan välja om de vill betala med banköverföring online eller med autogiro. Det räcker med ett enda klick för att betala. Behövs det fler uppgifter för att slutföra transaktionen? Då frågar Klarna automatiskt efter den.

Klarna Pay later
Med "Betala senare" betalar du för din beställning så snart du har fått den och bestämt dig för att behålla den. På så sätt betalar du aldrig för det du returnerar.
Du anger namn, adress, bostadsort, e-postadress och andra uppgifter som du alltid har till hands och betalar när det passar dig under 14-dagarsbetalningsperioden.
Efterbetalning med Klarna är säkert och enkelt. Du hittar dina betalningsuppgifter på fakturan du får från Klarna. Du kan förstås alltid titta på betalningsuppgifterna genom att logga in i Klarna-appen.