Schwartz & von Halen respekterar alla webbplatsanvändares integritet och ser till att alla personuppgifter som tillhandahålls, behandlas konfidentiellt. Vi använder uppgifterna för att behandla beställningar så snabbt som möjligt. För övriga ärenden kommer vi endast att använda dessa uppgifter med ditt godkännande. 

Schwartz & von Halen kommer aldrig att sälja dina personuppgifter till tredje part och kommer endast att göra dem tillgängliga för tredje part som är involverad i utförandet av beställningen eller leveransen av handskarna.

Insamalade uppgifter

När du gör en beställning, behöver vi ditt namn, din e-postadress, din leveransadress och dina betalningsuppgifter för att behandla beställningen samt informera om leveransen.

För att göra det så enkelt som möjligt att handla på Schwartz & von Halen, lagrar vi personuppgifterna med ditt godkännande. Detta gör det möjligt för oss att anpassa webbplatsen efter våra kunders önskemål. Vi använder din e-postadress för att informera dig om webbplatsens utveckling samt om specialerbjudanden och kampanjer. Om du inte längre vill ha information från oss, kan du avregistrera dig via webbplatsen.

När du beställer från Schwartz & von Halen, lagrar vi, om så anges, dina uppgifter på en säker server. Du kan ange ett användarnamn och lösenord, så att du inte behöver fylla i namn och adress, telefonnummer, e-postadress, leverans- och betalningsuppgifter vid varje ny beställning. Uppgifter om användningen av vår webbplats och den feedback vi får från våra besökare hjälper oss att vidareutveckla och förbättra vår webbplats.

Schwartz & Von Halen säljer aldrig dina uppgifter

Schwartz & von Halen kommer aldrig att sälja dina personuppgifter till tredje part och kommer endast att göra dem tillgängliga för tredje part som är involverad i utförandet av beställningen. Våra anställda och tredje part som anlitas av oss, är skyldiga att respektera dina uppgifters konfidentialitet.

Kakor

Kakor är små filer med information som lagras av datorns webbläsare. Schwartz & von Halen använder kakor för att känna igen dig vid ditt nästa besök. Till exempel för att spara handskar som du har lagt i din varukorg. Kakor gör det möjligt för oss att samla in information om användningen av våra tjänster samt att förbättra och anpassa dem till våra besökares önskemål. Våra kakor ger information om personidentifiering. Du kan ställa in din webbläsare så att du inte får några kakor när du handlar på Schwartz & von Halen.