Hållbarhet har varit centralt för Schwartz & von Halen sedan starten 2013. Vi utvecklar handskar av högsta kvalitet av kvalitetsskinn som håller i många år. Sedan 2018 har vi även en vegansk linje, som vi fortsätter att utöka.

Vi tror på och stöder slow fashion:
”Slow fashion kännetecknas av tidlösa klädkollektioner av hög kvalitet som håller länge.”

Klimatförändringar

Planeten skyddar vi tillsammans. Även här spelar Schwartz & von Halen en roll. Vi letar ständigt efter nya sätt för att anamma hållbarhet.

Paketindustri

Varje paket som vi skickar motsvarar 1 kg CO2-utsläpp. Detta är samma förbrukning som att lämna en lampa tänd hemma i en och en halv dag.

1 kg CO2 = låta 1 lampa lysa i en och en halv dag.

Vårt bidrag

Vi kompenserar din beställnings CO2-utsläpp. Med varje beställning betalar vi automatiskt ett belopp till Pachama. Denna organisation skyddar befintliga regnskogar och planterar ny regnskog. Vi håller automatiskt koll på hur många kvadratmeter regnskog vi skyddar och hur mycket CO2 vi kompenserar med vårt bidrag. Projektet som din beställning direkt bidrar till är Jari Pará Forest Conservation Project i Amazonas. Detta projekt består av 500 000 hektar tropisk regnskog och är hem för mer än 2 400 djur och växter.

Betala dubbelt CO2-bidrag när du betalar via kreditkort! 

När du betalar via kreditkort eller ett av betalsätten nedan, dubblas CO2-bidraget för din beställning. Dessa pengar går till Brazil Nut Concession Forest Conservation Project. Detta projekt skyddar mer än 291 hektar tropisk regnskog i Peru, vilket motsvarar 14,5 miljoner ton mindre CO2-utsläpp.

Ytterligare länkar