Kostnadsfria byten & returer
  60 dagars ångerrätt

Vid byte behåller du lädergelen, vid retur måste alla produkter returneras.


Det är mycket enkelt att byta/returnera handskarna:

  1. Klicka på ”REGISTRERA RETUR” nedan och välj sedan en av de fyra returorsakerna (fel storlek, inte vad jag förväntade mig, produkten är skadad, fel produkt).

Viktigt! Om produkten är trasig/skadad, skicka först en bild på skadan till info@schwartz-vonhalen.se, inklusive ditt beställningsnummer (returnera inte handskarna än). Vi kontaktar dig så snart som möjligt.

  1. Ange sedan dina uppgifter och välj en kurir (om du har möjlighet). Följ instruktionerna och lämna in ditt paket hos den valda kuriren.
    Vi kommer att behandla din retur så snart den har bekräftats av vårt lager.

Registrera retur

VIKTIGT! LÄS DENNA INFORMATINO NOGGRANT:Presentask, lädergel & bomullspåse
A
lla handskar (både byte till en annan storlek eller återbetalning) måste skickas i originalpresentasken, inklusive lädergel och bomullspåse. Se till att lägga presentasken i en robust kartong, så att den inte skadas under returen (helst samma kartong som den levererades i). Om presentasken är skadad eller om lädergelen eller bomullspåsen saknas, kan vi inte behandla returen.


Handskar i originalskick

Alla handskar måste returernas i ursprungligt, oanvänt, ovikt skick. Handskarna får på inget sätt vara fläckiga, vikta, skrynkliga, använda eller skadade. Se även till att alla lappar och etiketter sitter kvar på handskarna. Även flyers och andra tillbehör ska returneras i ursprungligt och oanvänt skick. Om detta inte uppfylls, kommer inget byte eller ingen återbetalning att ske.


Returnera inom 60 dagar
Returer måste göras inom 60 dagar efter den ursprungliga leveransen. Beställningar som returneras efter mer än 60 dagar, kanske inte kommer att accepteras.
Glöm inte att bifoga ditt returformulär (som du får när du registrerar returen) i returförsändelsen, annars kommer lagret inte att kunna behandla returen.