För att kunna ge våra kunder bästa möjliga service, erbjuder vi alla vanliga betalningssätt. Alla transaktioner är säkra och krypterade. Vi sparar, lagrar eller vidarebefordrar aldrig dina bankuppgifter. När betalningen har mottagits av oss, kommer din beställning att behandlas omgående och handskarna skickas till dig.

Du kan betala dina inköp på Schwartz & von Halen med ett kreditkort (Visa, Mastercard, American Express), PayPal, Klarna (Betala senare) eller en banköverföring:

  • Kreditkort
    - VISA
    - MasterCard
    - American Express
  • PayPal

  • Klarna
  • Banköverföring/SEPA 

Kreditkort
Betalningar via ditt kreditkort kan göras med VISA, MasterCard och American Express.

PayPal
Med PayPal kan du betala enkelt och säkert hos Schwartz & von Halen. Du är också helt skyddad tack vare PayPals köpskydd (detta gäller naturligtvis även för andra betalningsmetoder).

Klarna Slice it
"Betala i 3 delar" är ett betalningsalternativ där köpesumman delas upp i 3 lika stora delar. Betalningar debiteras automatiskt från det registrerade kreditkortet eller det länkade bankkontot var 30:e dag tills beställningen är helt betald. Du kan ändra ditt registrerade kort eller bankkonto i Klarna-appen!

KIarna Pay now
Klarna: Pay Now är en betalningsmetod där kunderna kan välja om de vill betala med banköverföring online eller med autogiro. Det räcker med ett enda klick för att betala. Behövs det fler uppgifter för att slutföra transaktionen? Då frågar Klarna automatiskt efter den.

Klarna Pay later
Med "Betala senare" betalar du för din beställning så snart du har fått den och bestämt dig för att behålla den. På så sätt betalar du aldrig för det du returnerar.
Du anger namn, adress, bostadsort, e-postadress och andra uppgifter som du alltid har till hands och betalar när det passar dig under 14-dagarsbetalningsperioden.
Efterbetalning med Klarna är säkert och enkelt. Du hittar dina betalningsuppgifter på fakturan du får från Klarna. Du kan förstås alltid titta på betalningsuppgifterna genom att logga in i Klarna-appen.

Banköverföring / SEPA
Betalning via banköverföring är ett pålitligt och säkert sätt för konsumenter att betala för inköp på nätet. Via internetbanken kan beloppet överföras på ett mycket enkelt sätt. När kunderna vill betala med SEPA-överföring får de betalningsuppgifterna direkt på skärmen eller via e-post. De kan sedan överföra beloppet från sin internetbank när det passar dem.